Bestuur SGO

Mario Nagtegaal – Voorzitter en Secretaris
Sinds 1 januari 2009 is Mario gekozen tot voorzitter van Sportvisserij Goeree-Overflakkee. Al jaren is hij als secretaris de stuwende kracht achter onze hengelsportvereniging. Als duizendpoot van de vereniging zet hij zich dagelijks in voor alle zaken die worden verlangd om onze vereniging draaiende te houden. Mario is zelf een fervent vliegvisser, is betrokken bij de witviscomeptitie en mag ook graag met de bellyboat er op uit trekken op het grote water.


Sam Mol – Penningmeester
Op 10 september 2010 trad Sam Mol toe als bestuurder van Sportvisserij Goeree-Overflakkee. Sam heeft zijn sporen verdiend in diverse bestuurlijk functies tijdens zijn actieve loopbaan bij het Waterschap en bij de Visbeheerseenheid Goeree-Overflakkee. Hij is verantwoordelijk voor alle financiën van onze vereniging. In zijn vrije tijd is Sam voor een paar uurtjes te vinden aan de waterkant om de fijne kneepjes van de hengelsport te verfijnen.


 

Pascal Albregts –  Bestuurslid Handhaving
Karpervisser Pascal Albregts is in 2021 toegetreden tot het bestuur van Sportvisserij Goeree-Overflakkee. Dit doet hij met verfrissend enthousiasme. Pascal spant zich in voor het handhaving aan de waterkant. Verder houdt hij zich bezig met de commissie Karper vissen bij de Vliegers.


Francois Ockers – Bestuurslid wedstrijden / Vice Voorzitter

 

 


 

 

 

 

 


 

Dagelijks Bestuur Sportvisserij Goeree-Overflakkee

Mario Nagtegaal – Voorzitter en Secretaris
Sam Mol – Penningmeester
Pascal Albregts – Bestuurder handhaving
Francois Ockers – Bestuurder wedstrijden / vice voorzitter

Correspondentie uitsluitend via e-mail naar:
secretaris@sportvisserijgo.nl