Commissie Roofvis

Tim Jochems
Rond 2010 weet ik mijn eerste roofvisjes te vangen, voornamelijk roofblei in het oppervlakte. Ik krijg al snel door dat ik door wat kleine aanpassingen ook van die mooie baarzen kon vangen; toen dacht ik nog dat het stekelbaarzen waren… Niet veel later leer ik ook dropshotten. Dat dropshotten deed ik voornamelijk in de havens. Ik raakte bijna verslaafd aan het spelletje. Inmiddels vis ik te weinig op baars, omdat de snoek en de snoekbaars meestal voorrang krijgen

Danny Blok
Begonnen als een allround visser net zoals bijna iedereen denk ik , je kent t wel met een vaste stok een paar maaien staren naar t dobbertje totdat die onder t oppervlakte verdwijnt. Jaren daarna wat specifieker gaan vissen . In het begin voornamelijk op karper , nachten langs t water wachten op die ene vis . De afgelopen jaren ben ik me vooral gaan richten op roofvis en niet zonder succes ! Voornamelijk met kunstaas maar in de winter wil ik ook wel eens een dikke voorn onder de dobber in de havens hangen.

Corne de Waal
Zes jaar geleden op de camping weer gegrepen door het hengelsportvirus.
Sinds drie jaar ben ik pas echt begonnen met het roofvissen. Roofvissen is een spelletje waarbij je leuk kan variëren met verschillende soorten kunstaas en methodes. Roofvissen verbroederd en je ontmoet een hoop nieuwe mensen.