Commissie Witvis

Matthijs Legierse

Sinds het seizoen 2015 is Matthijs Legierse toegetreden in de witviscommissie in zowel het wintervissen als witvissen is hij commissielid. Matthijs is de wedstrijdleider over alle SGO witvis competitiewedstrijden en contactpersoon om je op te geven voor de witvis competitie wedstrijden. Matthijs staat direct in contact met de wedstrijdcommissaris Henk Maan. Ook organiseert Matthijs regelmatig commissievergaderingen om de ideeën van witvissers te vernemen om de competitiewedstrijden in goede banen te leiden. Naast allerlei andere activiteiten in verschillende besturen en commissies vist Matthijs zelf ook alle witviscompetitiewedstrijden mee en niet zonder succes. Zo is Matthijs de laatste jaren vaak terug te vinden op het erepodium.

Kees Pijl

Sinds het seizoen 2014 was Kees al actief als commissielid met de witvis-koppel wedstrijden. Sinds het seizoen 2016 zijn de commissies koppel witvis en competitie witvis samengevoegd in één commissie. Kees is het dagelijks aanspreekpunt voor het bestuur. Zo houdt hij nauw contact met de voorzitter en penningmeester van SGO. Kees is eindverantwoordelijke over de communicatie tussen de witviscommissie en het bestuur. Denk daarbij aan alle ideeën en plannen die naar voren komen bij de commissievergaderingen en de ideeën van de wedstrijdvissers, deze worden omgezet in tekst door de wedstrijdleiding (Matthijs Legierse) of door Kees zelf en uiteindelijk wordt dit gecommuniceerd richting het bestuur. Naast deze actieve functie vist Kees ook de witviswedstrijden mee en is hij regelmatig te vinden op het erepodium.

Teun Pijl

Teun is ons oudste, maar wel ons meest ervaren commissielid. Hij is al vele jaren actief binnen SGO in zowel commissieverband als actief wedstrijdvisser. Teun regelt alle prijzen na afloop van de witviswedstrijden in samenwerking met de wedstrijdcommissaris (Henk Maan). Tevens is Teun eindverantwoordelijke dat alle inschrijfgelden bij het bestuur terechtkomt en regelt hij de plaatsloting bij aanvang van de wedstrijden. Teun is altijd als één van de eerste aanwezig aan de waterkant dus u bent niet gauw alleen. Teun is actief feedervisser, maar is de fijne kneepjes van het vaste stok vissen ook niet verleerd. Zijn ervaring uit zich vaak in vangstgarantie en is altijd bereid om een praatje te maken aan de waterkant.

André van Heukelen

Wie kent hem niet? Andre van Heukelen is al jaar en dag betrokken bij alle aspecten van het wedstrijdvissen bij SGO. André is actief in alle commissies op het gebied van witvissen en zoutvissen, is bij elke wedstrijd aanwezig en verricht hier altijd de wegingen aan het eind van de wedstrijd , maar André zet ook altijd de plaatsnummers aan de waterkant uit. Zo’n nauw en betrokken vrijwilliger als André zijn er niet veel en is dan ook onmisbaar voor een vereniging als SGO. André gooit zelf ook graag een hengeltje uit op het strand of is graag aan de slag met de feederhengel.