e-mail : info@sportvisserijgo.nl

Karper Koppel

Voor 2019 zijn er twee karper koppelwedstrijden op het Zuiderdiep gepland op:

  • 7 en 8 juni 2019
  • 20 en 21 september 2019

voor maximaal 15 koppels (30 karpervissers) per wedstrijd.

Betaling van de inschrijving à € 20,00 per koppel dient contant te worden voldaan aan de wedstrijd commissie op de wedstrijddag en voorafgaand aan de loting van de visstekken.

Vul onderstaand formulier in om je deelname te bevestigen:Vóór elke karperwedstrijd vindt om 18:00 uur een loting plaats van de te verdelen visstekken bij:

Eetcafé De Stelle – Deltahaven 3c – Binnenhaven Stellendam
website: www.eetcafedestelle.com

Inschrijven voor één of beide wedstrijden? Klik hier (onder constructie)

Beide wedstrijden starten op vrijdagavond 19:00 uur en duren tot zaterdagmiddag 13:00 uur. (na afloop snacken).

Er wordt in 2019 gevist op verschillende stekken langs de Zuiderdiep polders waar een wedstrijdparcours zal worden uitgezet voor maximaal 15 koppel visplaatsen die over het 6 km lange Zuiderdiep parcours worden verdeeld. 

De weging van de gevangen karpers zal plaatsvinden onder eigen verantwoordelijkheid van de koppels, waarbij het gewicht (in kg) en lengte (in cm) op de wedstrijdkaart wordt genoteerd en bepalend is voor de einduitslag.

Toewijzing van de stekken vindt plaats d.m.v. loting op de visdag zelf. 
Hiermee vergroten we de kansen op het vangen van mooie karpers vanwege de rust aan de waterkant en heeft iedereen gelijke kansen in het Zuiderdiep gebied. 

Bij de 2e karper koppelwedstrijd kiezen we voor hetzelfde parcours met een wisseling van de stekken door de deelnemende koppels.  

 De winnaars 2019 worden uitgeroepen over het best behaalde resultaat van beide karper koppelwedstrijden. Er zijn prijzen te verdienen voor 
beste koppel (1e, 2e, 3e plaats), en beste individueel (grootst gevangen karper). De prijsuitreiking vind plaats op de SGO beker avond.