Jubileum wedstrijd 1 Oktober

Helaas afgelast !! 1 Oktober organiseert SGO  de jubileum Wedstrijd . Zaterdagochtend 1 oktober 2022 op het parkeerterrein van de Victoriahal te Dirksland kunt u zich vanaf 8 uur inschrijving.

Hier krijgt u een meetlint en een pasje. Deze heeft u nodig om aan deze dag deel te nemen. Voor alle disciplines heeft u dit meetlint met pasje nodig.(maximaal 30 inschrijvingen per discipline) De wedstrijd zal starten om 8:30 uur en zal eindigen om 15:00 uur. U bent vrij om te gaan en staan mits het maar op het eiland is. In alle wateren mag worden gevist mits het maar van SGO of de federatie is. Krijgt u helaas een bekeuring als u ergens vist waar het niet mag dan bent u ook gelijk gediskwalificeerd.

Na afloop van de dag kunnen jullie weer terug komen naar de Viktoriahal te Dirksland. Omstreeks 17:00 uur gaan de deuren open voor een heerlijke BBQ. Hier zal ook de prijs uitreiking plaats vinden.   Per discipline zijn er 3 prijzen te verdelen voor de jeugd is er wat extra. rond 21:00  sluiten wij de dag af en kunnen we weer huiswaarts.