e-mail : info@sportvisserijgo.nl

Nationale Hengeldag

Op zaterdag 25 mei is het weer Nationale Hengeldag. Een mooi moment om iedereen zelf te laten ervaren hoe leuk en spannend vissen eigenlijk is.

Veel hengelsportverenigingen en federaties zijn tijdens Nationale Hengeldag actief met een open dag, open viswedstrijd, jeugd vis-doe-en-speldagen of andere activiteiten. Ook Sportvisserij Goeree-Overflakkee organiseert op deze dag twee wedstrijden.

Witvis wedstrijd Voornse Kanaal
Op zaterdag 25 mei organiseren we een witviswedstrijd aan het Voornse Kanaal. Er wordt gevist van 9:00 tot 14:00 uur.
Uw plaatsnummer kan op 26 mei vanaf 7:45 tot 8:00 uur worden opgehaald. (waterkant bij de parkeerruimte rechts van de witte brug Voorns Kanaal ter hoogte van nr 30).

De hengel- en aaskeuze bij het Witvissen is vrij, maar gekleurde maden en muggelarve zijn niet toegestaan. Auto’s op het witvis parcours zo strak mogelijk langs de rijbaan zetten in het gras. Er wordt gevist in 2 vakken. Er zijn 4 prijzen per vak. Verplicht opgeven via deze site daar er gereserveerd moet worden in de Victoria-hal.

Karper Penvis wedstrijd
Op zaterdag 25 mei organiseren we een Karper penvis wedstrijd. Verzamelen om 7:30 uur Bolletjesweg te Middelharnis (bij driehoekje) Start 8:00 uur – Einde wedstrijd 14:00 uur

De prijsuitreiking van beide Nationale Hengeldag wedstrijden vind vanaf 16:30 uur plaats in de Victoria hal (Philipshoofsjesweg 57) te Dirksland. De zaal is open vanaf 15:30 uur.


Inschrijven kan alleen via onderstaande formulier
(inschrijven mogelijk tot uiterlijk 20 mei 2019)