e-mail : info@sportvisserijgo.nl

Programma jeugd

Hieronder staat ons programma voor 2020. 
Dit is een voorlopig programma, bij voldoende interesse kunnen er meer evenementen worden georganiseerd. Kijk voor nieuws regelmatig op deze website. Makkelijk up to date blijven en het laatste nieuws over de evenementen snel via de mail ontvangen? Schrijf u in voor onze mailinglist!

Vissen met Ed

Voor de vissende jeugd in Dirksland is Ed met zijn rode autootje al een begrip! Heel wat kinderen hebben al veel van Ed geleerd.  Tijdens deze visuurtjes kan alles gevraagd worden. Ed zorgt er ook voor dat er voldoende voer en klein materiaal aanwezig is.
Op de volgende datums is Ed aanwezig van 14:00 tot 16:00:

Woensdag 19 februari (Haven Dirksland)
Zaterdag 14 maart (Haven Dirksland)
Woensdag 15 april (AFGELAST)
Zaterdag  23 mei (AFGELAST)
Zaterdag  13 juni (Singelkade MH)
Woensdag 8 juli (Singelkade MH)
 

Jeugd kijk en doe dag (AFGELAST)

Jaarlijks organiseren wij een jeugd kijk en doe dag. Op deze dag is iedereen in de leeftijd 8 – 14 van harte welkom om kennis te maken met vissen. Er wordt veel informatie gegeven over verschillende manieren van vissen. Daarnaast kan je leuke prijsjes winnen op deze dag. En natuurlijk kan er ook gevist worden!
Zaterdag 16 mei langs de Singelkade in Middelharnis is iedereen van harte welkom van 10 tot 3 uur.

Bekijk hier meer informatie over deze dag.

Karperdag

Op zaterdag 20 juni organiseren we een karperdag, in Dirksland. Tijdens deze dag gaan we samen vissen op karper met een vast-lood systeem. We gaan zo’n systeem knopen en leren gebruiken. Ook zijn er deze dag nog prijsjes te winnen met onder andere een gooiwedstrijd. We verzamelen rond 9:00 aan het einde van de Philipshoofdjes weg en vissen deze dag van 9:30 tot 16:00.

Inschrijven kan hier.

Witviswedstrijd

Zaterdag 11 juli organiseren we een witviswedstrijd aan de Singelkade te Middelharnis.(ter hoogte van Herman Heijermanssingel 70)  Deze wedstrijd duurt van 9:00 tot 11:00. Voor voer en wat te drinken wordt gezorgd. Tijdens deze wedstrijd mag er gevist worden met 1 vaste hengel met dobber. Als je zelf geen hengel of spullen hebt, en toch mee wil doen, dat kan! We hebben voldoende hengeltjes en spullen.