e-mail : info@sportvisserijgo.nl

Programma Karper

De commissie karper is sinds 2007 actief met het organiseren van karper koppelwedstrijden in de Zuiderdiep polder tussen Dirksland en Stellendam. Er wordt gevist in het water van het Zuiderdiep, een zoetwaterkanaal ten zuiden van het Haringvliet.

Voor 2019 zijn er twee karperkoppel wedstrijden gepland voor:

> 7 en 8 juni 2019
> 20 en 21 september 2019

Er worden visstekken uitgezet voor maximaal 15 karper koppels per wedstrijd over een lengte van gemiddeld 6 km langs het kanaal. Zo hebben alle deelnemende koppels voldoende ruimte tussen de stekken met kans op goede vangsten. Alle deelnemers aan de karper koppel wedstrijd staan onderling, via een Whats App groep, met elkaar in contact. Zo weet een ieder wanneer en welke vangsten er worden gedaan.

De groep karpervissers die deelnemen aan de wedstrijd van vrijdagavond 19:00 uur tot zaterdag middag 13:00 uur zijn intussen uitgegroeid tot een hechte vriendengroep die met elkaar elke wedstrijd weer tot een gezellig evenement maken. Na afloop van de wedstrijd  worden de ervaringen en vangsten met elkaar besproken bij eetcafé De Stelle aan de binnenhaven van Stellendam.

Schrijf je hier in voor de karper koppelwedstrijd(en) 2019.