Belangrijk nieuws vispas 2020

Het duurt nog even, maar het einde van 2019 nadert. Dat betekend dat de vispassen voor 2020 er weer aankomen. Afgelopen jaar zijn we begonnen om onze vispassen via Sportvisserij Nederland te laten lopen. Op wat kinderfoutjes na, bevalt dit zeer goed. Hier enkele dingen waar u op moet letten bij het bestellen van de nieuwe vispas:

NACHTVISTOESTEMMING Goeree-Overflakkee
De nachtvistoestemming voor Goeree-Overflakkee is vanaf 2020 alleen nog maar te koop bij de verkooppunten op het eiland. Deze wordt dus NIET meer meegestuurd met de vispas. U hoeft dus geen €10,- over te maken voor de nachtvistoestemming van Goeree-Overflakkee.  
LET OP: Er kan verwarring ontstaan doordat de landelijke nachtvistoestemming ook €10,- kost. Betaald u dus toch volgens de incasso €10,- bovenop de kosten van de vispas, ontvangt u een landelijke nachtvistoestemming. Met deze toestemming mag u echter niet nachtvissen in onze verengingswateren. 

Wanneer
Binnen een niet al te lange tijd zullen de leden die geen toestemming hebben gegeven voor een automatische incasso, een rekening ontvangen.
Betaald u die vóór 4 december, heeft u 1 januari uw vispas 2020 binnen. Betaald u ná 4 december, zal de vispas later bezorgt worden. Wel ontvangt u dan de tijdelijke toestemming, via de mail.

Wijzigingen/opzegging
Wijzigingen van bijvoorbeeld het adres, of als u uw lidmaatschap wilt opzeggen, dient u allemaal zelf te regelen. Dit kan via MijnSportvisserij.nl

Vragen
Voor vragen verwijzen wij u door naar:
Mail:  ledenadministratie@vispas.nl
Telefoon: 0900 20 25 358